Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλο διπλό για Άρη Ρεθύμνου

Published

on

Ήττα που μπορεί να του κοστίσει στην συνέχεια υπέστει ο ΠΟΑ, καθώς στο γήπεδο του Ατσαλένιου ηττήθηκε από τον Άρη Ρεθύμνου με 1-0 και μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα στα Χανιά με το ΙΝΚΑ(δείτε εδώ), δυσκολεύει το έργο του για την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Στα αγωνιστικά, ο ΠΟΑ ήταν ανώτερος όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας την υπεροχή και την κατοχή στο γήπεδο. Στα πρώτα λεπτά ο ΠΟΑ πίεζε για να ανοίξει το σκορ, όμως στο 23ο λεπτό, κόντρα στην ροή του ματς, έπειτα από φάουλ του Κοζανίδη, η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα του Χατζημηνά, ανοίγοντας το σκορ. Μετά το γκολ ο ΠΟΑ πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν “φωτιά”! Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρος, ο ΠΟΑ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γιακουμάκη. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Βελονάκη και φτάνουμε στην μεγάλη φάση του 79ο λεπτού. Ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι, ο Τριανταφύλλου ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Βογιατζιδάκης απέκρουσε αποσοβώντας το κίνδυνο από την εστία του! Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τριανταφύλλου είχε εκ νέου δοκάρι μετά από κεφαλιά του, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και τον ΠΟΑ να μένει πίσω για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Συνθέσεις: ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Πετράς, Φραγκιαδάκης(61′ Βλάχος), Μπουτσάκης(66′ Ρωμανάκης), Τριανταφύλλου, Βρεττός Ν., Καρβελάς(76′ Παπαδομιχελάκης)

Άρης Ρεθύμνου: Βογιατζιδάκης, Πιργία, Περνιδάκης, Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης(79′ Θεοδωρομανωλάκης), Μαργκίνι, Γκούτζος(59′ Μουλίτσας), Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης(85′ Παπάζογλου), Βελονάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply