Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό για Ολυμπιακό Λιοσίων στο Περιστέρι

Published

on

Ήφαιστος και Ολυμπιακός Λιοσίων αναμετρήθηκαν στο Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α’ΕΠΣ Αθηνών. Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 1-3, σκορπίζοντας χαμόγελα στους 20 περίπου οπαδούς του. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και παρότι προηγήθηκαν νωρίς, ηττήθηκαν στο ντεμπούτο του Ιωάννη Τάμπρατζη.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του άτυχου Κώστα Κατσούλη.

 

Ο Τάμπρατζης παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3 και το μόνο ζητούμενο ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς με τον Μπότη όμως μετά το γκολ της ισοφάρισης κατέρρευσε. Οι παίκτες του Ηφαίστου έχαναν τον ρυθμό τους με τα σκληρά μαρκαρίσματα του Ολυμπιακού, δέχτηκαν πολλές κάρτες από τον ρέφερι Κοσικίδη ενώ η αποβολή του Κυριαζή ήταν η χαριστική βολή. Στον αντίποδα, ο Λευτέρης Αλεξάκης φεύγει νικητής κόντρα σε μια ομάδα που αγαπήθηκε. Μπορεί το γρήγορο γκολ να τον εξόργισε όμως η συνέχεια ήταν η ιδανική, η ομάδα του απέδωσε καλά, νίκησε και τους μοίρασε πολλά συγχαρητήρια.

 

Ο Ήφαιστος μπήκε δυναμικά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′. Ο Μουρκάκης γέμισε στην περιοχή και ο Μπότης εκτέλεσε από κοντά τον Στουραϊτη για το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το 1-0 έφερε ηρεμία στον Ήφαιστο ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν νευρικοί. Δύο καλά φάουλ του Κυριαζή στο 9′ και στο 14′ παραλίγο να κάνουν το 2-0, όπως και το σουτ του Μπότη στο 25′. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ρεζτσόβ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Κέμπα κάνοντας το 1-1 στο 27′. Στο 40′ ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για τον Ήφαιστο όταν ο Zelo εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Παπανικολάου έκανε την προβολή όμως αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν ο Μέλης, ο οποίος με αυτογκόλ έκανε το 1-2. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ρεζστόβ να κάνει το γύρισμα και τον Μουρκάκη να προλαβαίνει την μπάλα πριν φτάσει στους Παπανικολάου και Σταματόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε απογοητευτικά. Ελάχιστες φάσεις σημειώθηκαν, ο Ήφαιστος προσπάθησε να ισοφαρίσει και ο διαιτητής μοίρζσε κάρτες εκατέρωθεν. Στο 47′ ο Κυριαζής έκανε τρομερή προσπάθεια ξεπερνώντας πέντε αντιπάλους όμως ο Μικελόπουλος δεν αξιοποίησε την πάσα του. Ο Ήφαιστος δεν μπορούσε να σκοράρει και σε μια ανύποπτη φάση ο διαιτητής απέβαλε στο 68′ με δεύτερη κίτρινη τον…απορημένο Κυριαζή. Μια απόφαση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Κίτσιος τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του έγραψε το τελικό 1-3 στο 72′ αφού ξεπέρασε δύο αντιπάλους και κάρφωσε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου Κέμπα.

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι δύο ομάδες επικεντρώνονται πλέον στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

 

Ήφαιστος Περιστερίου (Ιωάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης (73′ Γιαννούλας), Μέλης, Ζήκος (87′ Κώνστας), Καλαϊτζής, Τζαβάρας (c), Κεμάβορ (46’Μικελόπουλος), Κυριαζής, Μπότης.

 

Ολυμπιακός Λιοσίων (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Κάσσος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γιάκας, Zelo, Ρεζτσόβ, Λέκκας, Γκροπάι (68′ Κίτσιος), Παπανικολάου (c), Λίλος (22′ Σταματόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply