Connect with us

5ος Όμιλος

Μεγάλο διπλό για τη Θύελλα Καμαρίου στην έδρα του Εθνικού

Published

on

Σπουδαίο διπλό απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο πανηγύρισε η Θύελλα Καμαρίου επικρατώντας με 1-2 του Εθνικού Πειραιά στο ”Γρηγόρης Λαμπράκης” της Καλλιθέας για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ αφού στήθηκε εξαιρετικά και με πλάνο στο γήπεδο έδειξε ότι ήθελε περισσότερο ματς, ακόμη και όταν αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο.

Με τη νίκη αυτή, οι Καμαριανοί έφτασαν τους δέκα βαθμούς μετά από τέσσερα ματς.

Όσον αφορά τον Εθνικό Πειραιά, η γηπεδούχος ομάδα πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια ενώ εάν εξαιρεθεί το πρώτο τέταρτο της επανάληψης δεν έδειξε το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών και ηττήθηκε παρότι έπαιξε για κάτι παραπάνω από 35 λεπτά με αριθμητική υπεροχή.

Στο α’ μερος η Θύελλα έκλεισε τον Εθνικό που δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία πλην της φάσης του 26′ όπου ο Κατσέρης έκανε το σουτ με τον Ανδριόλα να διώχνει, και ενώ, ο επιθετικός του Εθνικού δέχτηκε κράτημα από τον Αρκούδα όμως έμεινε όρθιος εντός περιοχής.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Θύελλα Καμαρίου έχοντας την εμπειρία αρκετών παικτών της κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ πατώντας πολύ καλά στο ματς.

Στο 29′ ο Αργυρίου έκανε το 0-1 με σουτ μετά από μαγική ενέργεια και ασίστ του Σιμιτσή, ενώ στο 36′ ήταν η σειρά ακόμη ενός ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού να τιμωρήσει την πρώην του ομάδα. Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με σουτ μετά από πάσα του Ζέλο δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2.

Στην επανάληψη, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος… μεταμόρφωσε τον Εθνικό και σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές των Σαραντόπουλου και Μουδούρογλου. Ο Εθνικός έκλεισε τη Θύελλα στα καρέα της και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο μειώνοντας στο 49′ με πέναλτι του Διάκου. Στο 54′ η Θύελλα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μαλάι όμως οι φιλοξενούμενοι πείσμωσαν και αφού κλείστηκαν δεν άφησαν διαδρόμους στους “κυανόλευκους”.

Λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε ο Γεωργιάδης και η Θύελλα τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7′ Ο Ζέλο κάνει την επικίνδυνη σέντρα από αριστερά όμως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης της Θύελλας να επωφεληθεί

26′ Ο Κατσέρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Αρκούδας του κράτησε τη φανέλα, όμως ο υψηλόσωμος επιθετικός προτίμησε να σουτάρει με τον Ανδριόλα να διώχνει σε κόρνερ.

29 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ. Ο Σιμιτσής με μια μαγική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστρωσε στον Μάριο Αργυρίου και ο τελευτάιος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βουτσινά για το 0-1.

36′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ Η Θύελλα Καμαρίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη ψυχολογία που έχει. Ο Ζέλο με μαγική πάσα έστρωσε τον Γιάννη Καραλή ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2

38′ Ο Πολίτης έκανε το φάουλ από δεξιά η μπάλα βρήκε στο Ζέλο και κατέληξε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι.

40′ Ο Κατσέρης έκανε ωραία σέντρα όμως ο Γκέτσι δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48′ Κερδίζει πέναλτι ο Εθνικός σε ανατροπή του Γκέτσι από τον Γεωργιάδη.

ΓΚΟΛ ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2. Ο Εθνικός με ευστοχει εκτέλεση πέναλτι του Διάκου

52′ Ο Μουδούρογλου κάνει το γύρισμα όμως ο Ανδριόλας μπλοκάρει τη μπαλα.

54′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ . Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για τη Θύελλα ο Μαλάι για μαρκάρισμα πάνω στον Νταούλια.

69′ Σουτ του Γκέτσι η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ

90′ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργιάδης.

90+3 Γύρισμα Σαραντόπουλου την τελευταία στιγμή ο Παπαζαχαρίας διώχνει.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημήτρης Τερεζόπουλος) Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Διάκος, Κατσέρης (46′ Μουδούρογλου), Πολίτης (86′ Κούρτι), Λαμπράκης (46′ Σαραντόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές) Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (68′ λ.τρ. Μαντούσης), Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (80′ Ηλιόπουλος), Καραλής (58′ Ντινιωτάκης), Φύτρος (46′ Τουγουντζόγλου)