Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό η Διάνα Ηλιούπολης, 1-0 στο φινάλε τον Ιάσωνα

Published

on

Αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, η Διάνα Ηλιούπολης λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Ιάσωνα και να επικρατήσει με 1-0.

Εφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, με τον Ιάσωνα να μένει στους 5.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 7΄όταν ο Κακός βρέθηκε μόνος με τον Πανουσόπουλο αλλά ο γκολκίπερ του Ιάσωνα επενέβη σωτήρια, με τους γηπεδούχους να έχουν την δική τους ευκαιρία στο 21΄με τον Ηλιακίδη να σουτάρει άουτ.

Στο 20 μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, με τη Διάνα να έχει την καθολική υπεροχή και να πολιορκε’ι την εστία του Ιάσωνα. Στο 49΄το πλασέ του Φάρου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του Γκασίδη στο 59΄. Στο 80΄ο Ποντικάκος βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά το σουτ του κόπηκε τελευταία στιγμή, ενώ στο 85΄ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους. Ο Φάρος σέντραρε, και Νομικός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 87΄η Διάνα άγγιξε το 0-2 όταν ο Πανουσόπουλος έδεωξε δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Φάρου. Λίγο έλειψε όμως ο Ιάσωνας να αρπάξει το βαθμό στο 90+3΄αλλά ο Ντόη από καλή θέση σούταρε πάνω στον Κόρρα.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πανουσόπουλος, Μπράβος, Γιαννειός, Γλέζος, Ντόη, Τραγανός (88΄Ριζάς), Κεφαλάς, Μπιλικαΐδης (81΄Δέστες), Ηλιακίδης, Τρυφέρης (71΄Ζουμής), Καθαρόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Πανίδης, Ποντικάκος, Νίκολλι, Γιαννουλάκης, Δάρρας, Κακός (37΄Αλεξανδρής), Δωματιώτης, Καζάκος (46′ λ.τ. Κετσετζόγλου), Γκασίδης (60΄Νομικός)(88΄Λεοντίου), Φάρος.