Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό και κορυφή η Νέα Ιωνία, 4-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, η Νέα Ιωνία επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας επί του ΓΣ Αργυρούπολης και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ατταλου ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 36 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 18 ξκαι έπεσαν στην 9η θέση, με τα πράγματα πλέον να είναι πολύ δύσκολα για αυτούς.

Στο 10′ ο Σισσέ έκανε το 0-1, με τον Δρακοντίδη στο 25′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 40′ οι γηοπεδούχοι είχαν τριπλό (!!!) δοκάρι με τους Κοκκινέλη, Κορκολή και Χρήστου, και στο 45′ μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Μπανιά να κάνει το 1-2. Ο ίδιος παίχτης στο 80′ έκανε το 1-3, με τον Καλογερή στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Κωστάκης, Ζυγούρης (80′ Γιαννίκος), Γεωργάκας, Ασημάκης (75′ Μπιζίνης), Κορκολής, Λεβέντης, Χρήστου, Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντσέσκος (60′ Σταθόπουλος), Γκρόσιος, Σιγάλας, Πετράς, Μπανιάς, Σισσέ (58′ Κομνηνός), Παπαδόπουλος, Ντιρμίσι (70′ Νταϊφώτης), Καλογερής, Ούτσικας (75′ Ντούνης).