Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό οι Άγιοι Ανάργυροι, 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 2-0 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Έφτασαν έτσι τους 20 βαθμούς και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, χωρίς όμως να μπορούν ακόμα να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 30 και παραμένουν στην 3η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, και έλειπε μόνο το γκολ. Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν το σουτ του Σιαλμά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 22′ το σουτ του ίδιου παίχτη σταμάτησε ο Γιαννόπουλος. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αγίους Αναργύρους στο 30′ με τον Κατσίβελα να σουτάρει, τον Γιαννόπουλο να αποκρούει και τη μπάλα να βρίσκει και πάλι το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 33′ ο Χανιώτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Γκαβζίδη. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Λενγκα έπιασε κεφαλιά αλλά ο Χανιώτης απέκρουσε και πάλι. Τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος στο 37′ με τον Γιαννόπουλο να αποκρούει το πλασέ του Σιαλμά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά ήρθαν τα γκολ. Συγκεκριμένα στο 64′ ο Ξαγοράρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους Αγίους Αναργύρους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά εκτός από την φάση του 75′ όταν ο Χανιώτης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Γκαβζίδη. Στο 90+3′ ο Σιαλμάς έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΊΩΝ: Γιαννόπουλος, Ζέρβας (46′ Χριστόπουλος), Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα, Τσάτσα, Λαμπρόπουλος, Γανωτής, Νικόλαου, Μπιλικαΐδης (68′ Γιαταγανάκης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου, Κατσίβελας (77′ Φωτόπουλος), Αρβανιτάκης, Σιαλμάς, Θεοδωράκης, Ερέκι (50′ Ξαγοράρης).