Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλο διπλό ο Αλμυρός, 1-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Ένα τεράστιο διπλό κατάφερε να πάρει ο Αλμυρός μέσα στο Χαϊδάρι με σκορ 0-1, για τη 18η στροφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σκόρερ για την ομάδα του Μανώλη Σουτζή ο Παπαδομιχελάκης με κεφαλιά στο 77′ λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για τους Κρητικούς.

Το φιλμ του αγώνα:
2′ Σουτ του Κέρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα μπλοκάρει ο Ανδριόλας
5′ Σουτ Αποστολόπουλου έπειτα από πάσα Αργυρίου μέσα από την περιοχή, οι αμυντικοί του Αλμυρού διώχνουν
12′ Γύρισμα Αργυρίου μέσα στην περιοχή, ο Ενγκουέμ διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή
30′ Εκτέλεση φάουλ του Μουκίδη, κεφαλιά του Αλεξίου μέσα στην περιοχή, διώχνει ο Χανιωτάκης και απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί
33′ Σέντρα-σουτ του Πιερτζακόμι από δεξιά, αποσοβεί τον κίνδυνο ο Ανδριόλας!
37′ Διπλό δοκάρι για το Χαϊδάρι! Σουτ του Αποστολόπουλου, στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μουκίδης με σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών!
43′ Κάθετη πάσα Ενγκουέμ στον Κέρι, αυτός θα πασάρει ωραία για τον Πατηνιώτη που θα προσπαθήσει από κοντά να νικήσει τον Ανδριόλα αλλά εκείνος θα διώξει. Στην επαναφορά ο Πιερτζακόμι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μετράει καθώς έχει σηκωθεί το σημαιάκι του βοηθού.
52′ Σουτ του Ματέα από πλάγια θέση, πάνω από το οριζόντιο του Αλμυρού
71′ Μεγάλη στιγμή για τον Αλμυρό! Ο Τουργαΐδης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ανδριόλα, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!
75′ Γύρισμα του Τουργαΐδη προς τον Σουρνάκη, ο οποίος έπιασε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ανδριόλα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!
77′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Πιερτζακόμι, πρώτη κεφαλιά Ενγκουέμ, δεύτερη Παπαδομιχελάκη και 0-1!

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Αλεξίου, Ρόπας (77′ Καλογερόπουλος), Ζίζηλας (85′ Πολίτης), Μπέλερης, Τσιούλος, Ματέα, Μουκίδης, Μπουτσικάρης (85′ Τσεμπερλίδης), Αποστολόπουλος (74′ Γκρέμπι), Αργυρίου

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Καργιωτάκης (77′ Κοντογιάννης), Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι, Κουτάντος, Χαντί (73′ Σουρνάκης), Τουργαΐδης (83′ Βακράκος), Ενγκουέμ, Πατινιώτης (83′ Πακιουφάκης), Κέρη.

 

Πηγή: Primesport