Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο ΑΟ Ιλίου, 2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και δείχνοντας ψυχή και δύναμη, ο ΑΟ Ιλίου πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ορφέα Αιγάλεω.

Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς και παράλληλα προσπέρασε τον αντίπαλο του που έμεινε στους 9.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 5′ όταν ο Ελεύθερος πλάσαρε αλλά ο Β.Αγγελακόπουλος έδιωξε κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 11′ όταν ο Φανός βγήκε απέναντι στον Αδαμόπουλο, αλλά σούταρε άουτ. Στην καλύτερη στιγμή τους στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι στο 20′ άγγιξαν το γκολ όταν ο Σταύρου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Αδαμόπουλος έδιωξε δύσκολα και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 22′ ο Μακρής έδιωξε δύσκολα το σουτ του Φούρλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 54′ όταν ο Φούρλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λερούτσος κάνοντας το 0-1. Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι είχαν απίστευτη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν ο Φούρλας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε και τον γκολκίπερ και σε κενή εστία σούταρε άουτ. Στο 64′ νέο σουτ του Φούρλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Μακρής, ενώ στο 78′ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Λερούτσος εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ και ο Φούρλας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-2. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 85′ ο Κοντός από καλή θέση σούταρε άουτ.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΆΛΕΩ: Μακρής, Σταύρου, Αγγελακόπουλος Β., Μπέλιας, Λουκάς, Μαγαλιός (73′ Μαλεσσόβας), Αγγελακόπουλος Φ. (88′ Χαρίτος), Βίλα, Φανός, Τσεσμελόγλου, Σακάκος.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου, Ελεύθερος (90′ Ασφής), Μαρκάκης, Φούρλας (80′ Κοντός), Λερούτσος (88′ Μάλλιος), Αγγελόπουλος (46′ Τάμπας).