Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλο διπλό ο Ατσαλένιος, 1-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Με ένα σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Αγίας Παρασκευής μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΠΟΑ κερδίζοντας με 0-1 την Αθηναϊκή ομάδα στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Ο ΠΟΑ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στη μεγαλύτερη διάρκεια  του ματς και παρότι οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι την εστία του ΠΟΑ στο 13΄με το σουτ του Μούζου που έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Καβουσάκης, στην πρώτη δική τους καλή στιγμή στο 30΄κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από στημένη φάση.
Ο Νύκταρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λουμπάκης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Αγία Παρασκευή από την μεριά της έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 38΄για να ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά ο Καβουσάκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κραψίτη.

Το πρώτο μέρος έληξε με 0-1 υπέρ του ΠΟΑ με την Αγία Παρασκευή να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος όταν το πλασέ του Δημητρίου από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Ατσαλένιου άγγιξε το 0-2 στο 74΄στο τετ α τετ του Καίμακαμούδη με τον Χάτζιο να τον ανακόπτει την τελευταία στιγμή πριν ο επιθετικός του ΠΟΑ σουτάρει από εξαιρετική θέση, ενώ είχε καλή στιγμή και 78΄με ατομική ενέργεια και σουτ του Νύκταρη που πέρασε άουτ.

Το ρευστό 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος αν και ο ΠΟΑ θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 95΄αλλά το σουτ του Μπέη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Αγίας Παρασκευής.

Αγία Παρασκευή: Αραμπατζής, Κόλιας (75 Λαμπρίδης), Χατζίου(10 λτ Μπότος),Κοντοές (49 Πρίφτη), Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Μούζος (75 Κυριζάκης), Κατίδης, Καραγιάννης, Δημητρίου, Κραψίτης.

ΠΟΑ Καβουσάκης, Ζέλιος (67 Ψαρράς) , Λουμπάκης, Μέμμος (60 Βοριάς), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Νύκταρης (88  Μπέης), Σφυρογιαννάκης (67 Δαμιανάκη), Χαρίτος, Κασωτάκης, Ικεότσα

Πηγή: Primesport