Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο Αττικός, 1-0 τους Ίωνες Αλίμου

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αττικός, που σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε και πολλά… νεύρα, επικράτησε με 1-0 επί των Ιώνων Αλίμου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έφτασε έτσι τους 54 βαθμούς, ενώ οι Ίωνες έμειναν στους 39.

Στο 45′ ο Κοτούλιας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 90′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Φερρατσάκου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημόπουλος, αλλά ο Καραμαλίγκας απέκρουσε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Λίγο μετά έγινε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να αποβληθούν 4 παίχτες, δύο από κάθε ομάδα. Από τους Ίωνες με απευθείας κόκκινη ο Ευγενίδης και με δεύτερη κίτρινη ο Νικήτας, και από τον Αττικό με απευθείας κόκκινη ο Κοτούλιας και με δεύτερη κίτρινη ο Κορνελάτος.

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Νικήτας, Κανάκης, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος (82′ Ρωμανίδης), Δημόπουλος, Ποιμενίδης, Χατζηανόγλου, Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος, Γκλεζάκος (67′ Λαζάρου)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Κοτούλιας, Σινανάι (58′ Γεωργαντής), Χέλμης, Πουλέρι (78′ Ρεζτσόβ), Γκιόλας (78′ Μπαξεβανάκης), Ζευκιλής, Κοντόπουλος (60′ Κορνελάτος).