Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο Γκυζιακός, 2-0 τον Ιάσονα

Published

on

Ο Γκυζιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ιάσονα, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Ίλιον και πετυχαίνοντας την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και υποχρεώνοντας τον αντίπαλο του στην πρώτη του ήττα.

Έτσι οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 12 βαθμούς, αφού ο Γκυζιακός έχει κάνει και το ρεπό του.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και παίζοντας με έξυπνο τρόπο το παιχνίδι των αντεπιθέσεων έφτασε στη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 6′ με το μακρινό σουτ του Τσιώλη να περνάει λίγο άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 22′ με την κοντινή κεφαλιά του Πιπίνη να φεύγει άουτ.

Στο 58′ ο Ιάσονας είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να προηγηθεί. Αρχικά ο Λογοθέτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κερασιώτη, και από την εκτέλεση του κόρνερ ο Κουρεμάδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 67′ όταν ο Μπούσιος σέντραρε από αριστερά και ο Λαζαρίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Ιάσονας προσπάθησε να αντιδράσει και πλησίασε στην ισοφάριση στο 72′ όταν ο Τσιάρος έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Αποστολόπουλος στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+3′ όταν ενώ όλος ο Ιάσονας ήταν στην επίθεση κυνηγώντας την ισοφάριση, ο Μπούσιος έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΙΆΣΟΝΑΣ: Πιτσινής, Γλέζος, Μπράβος, Σπυροπάλη, Ανταλής, Κουρεμάδας, Αποστολόπουλος, Πιπίνης (82′ Παπαδόπουλος), Μπεκατώρος, Κερασιώτης (74′ Δρόσος), Μπαϊρακτάρης.

ΓΚΥΖΙΑΚΌΣ: Λογοθέτης, Κωνσταντόπουλος, Χατζή Ομάρ, Πάντζι, Τσιάρος, Κολοβός (46′ Κοντίδης), Καββαδίας (62′ Λαζαρίδης), Χαραλάμπους, Μπούσιος, Τσιώλης (84′ Πανταζόπουλος), Παντέλογλου (46′ Καρποντίνης).