Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλο διπλό ο Ηλυσιακός, 2-1 το Χαϊδάρι

Published

on

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ηλυσιακού από το «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου (2-1), στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη πλησίασε στους έξι βαθμούς τον δεύτερο Εθνικό, ενώ στον αντίποδα, εκείνη του Γιάννη Σιλεβίστα έχασε έδαφος στη μάχη της παραμονής, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από την 11η θέση.

Ο Ηλυσιακός προηγήθηκε στο 30′ με ατομική ενέργεια και πλασέ του Λέκκα, προτού ο Καλός ζευγαρώσει τα γκολ στο 55′ με διαγώνιο πλασέ, ύστερα από πάσα του Κασσιανού.

Το μόνο που κατάφερε το Χαϊδάρι ήταν να μειώσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Αργυρίου, έπειτα από όμορφη σέντρα του Αρβανιτάκη.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας (60′ Δάρρας), Ζίζηλας, Αννιτσάκης (60′ Ερρίκος), Τσιούλος, Ματέα (85′ Αρβανιτάκης), Μουκίδης, Βακράκος (75′ Γκρέμπι), Μπουτσικάρης (46′ Αποστολόπουλος), Αργυρίου

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Λέτσο, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βρυώνης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός (80′ Νικολόπουλος), Χαρίτος, Καλός (85′ Σαρρηασλάνογλου), Μακρίδης, Λέκκας (65′ Καραγιάννης).

ΠΗΓΗ: Liganews