Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Τραυματίστηκε ο διαιτητής Χαλδαίος

Published

on

Μεγάλη νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου κόντρα στην Αγία Ελεούσα στους Αγίους Αναργύρους με σκορ 2-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε φάσεις και ένα τρελό απρόοπτο, καθώς ο διαιτητής Χαλδαίος τραυματίστηκε στο 57′ και υπήρξε διακοπή 16 λεπτών. Ο Αθηναίος ρέφερι σε μια ανύποπτη στιγμή γύρισε το πόδι του και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα. Ως γνωστόν, τέταρτος δεν υπάρχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και έτσι, αναγκαστικά, ο πρώτος επόπτης, Καρατζίκας, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα βοηθό. Στα αγωνιστικά, ο Μαστρογιάννης άνοιξε το σκορ στο 20′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 35′ ήρθε η ισοφάριση από ωραία προσπάθεια και σουτ του Πολυκρέτη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαναστασίου με πέναλτι που κέρδισε ο Αποστολόπουλος πέτυχε το πολύτιμο 2-1 για τον Θρίαμβο, καθώς στο 101′ ο Ρούσσος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Έτσι, οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβηκαν όγδοοι έχοντας 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τους ‘μπλε’ που έχουν 13 στην πέμπτη θέση.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Καρατζίκας Α., Γεωργαράκος Ν.

Αγ.Ελεούσα (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Βατίστας, Καζάλας (89′ Μπούσης), Πλακάς, Μιχελής, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (54′ Μουστάκης), Πολυκρέτης, Ρούσσος.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α., Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Πατέλης, Μπάκας Π. (90′ Σκεπετάρης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (76′ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος (103′ Τσιούλος Ι.).