Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο Πανερυθραϊκός, 3-1 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Πανερυθραϊκός νίκησε εκτός έδρας τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 3-1, και παραμένει αήττητος.

Ετσι, με 10 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ηφαιστο, ενώ η Θύελλα υπέστη την πρώτη της ήττα και έμεινε στους 7 βαθμούς.Οι γηπεδούχοι πάντως εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Στο 23′ ο Καφετζής έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται θεωρώντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ,.Στο 28′ ο Σπάρταλης με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 35′ ολοκλήρωσε μια υποδειγματική αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3.

Στο 74′ ο Καλλιοντζάκης μείωσε σε 1-3, ενώ στο 90+3′ ο ίδιος παίχτης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι αλλά τον διαιτητή να τον αποβάλλει με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( Ανδρέας Μαντζούνης): Καβακλής, Τζίφας, Μινάι, Σκλαβενίτης, Μπαρδώσας, Ταχιράι, Πατρίκιος (46′ Τσαουρδάς), Στάθης (66′ Μπαρδής), Δελαπόρτας (46′ Μπαλαφούτηας), Αναστασίου (60′ Τζελέφας), Καλλιοντζάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Τζαφάι, Σουμελίδης, Μωραϊτάκης, Γεωργακόπουλος, Νταλέγκα, Κουβαράς (79′ Γλυνός), Σπάρταλης (57” Κουτσουπιάς), Απειρανθίτης, Μπαμπαλούκας, Καφετζής (79′ Κοτσολάκος), Παπαναστασίου (86′ Γκριτζάς).