Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό ο ΠΟΨ, 2-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΠΟΨ, επικρατώντας με 2-1 επί της ιδιαίτερα αξιόμαχης Ελπίδας Αγίων Αναργύρων

Ένα αποτέλεσμα για το οποίο οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα λάθη της διαιτητικής τριάδας του αγώνα, Μαχαίρα, Τσολακίδη και Ίσσα.

Ο ΠΟΨ έφτασε έτσι τους 56 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ η Ελπίδα έμεινε στους 27 και είναι 10η.

 

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, Μαχαίρας και Τσολακίδης είδαν πέναλτι του Κουνάδη πάνω στον Ρίζο, σε μια -τουλάχιστον αμφισβητούμενη- απόφαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπυριδάκης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

Η απάντηση της Ελπίδας ήταν άμεση, αφού στο 8′ ο Λάνη εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, βρήκε τον Παππά όπου με προβολή έγραψε το 1-1. Στο 28′ ο Λάνη σούταρε με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 35′ στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, ο Μάρκου νίκησε στο τετ α τετ τον Γεντίκη. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σπυρόπουλος έπιασε από κοντά την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Στο 70′ ο Ρίζος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μάρκου απέκρουσε και η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι. Στο 79′ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας δεν υπολόγισε καλά μια σέντρα από τα αριστερά, του έφυγε η μπάλα και από κοντά ο νεαρός Κώτης πέτυχε το 1-2!

 

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουνάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά η Ελπίδα ανέβηκε στο γήπεδο, έψαξε την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παράγοντες, ένας από κάθε ομάδα.

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Μάρκου Χρ., Κοτσίνης, Γιαμαρέλος (75′ Κάβουρας), Παππάς, Κουνάδης, Σπυρόπουλος Παντ., Κίτσος, Κασνέτσι (52′ Μάρκου Αλ.), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι

 

ΠΟΨ: Σπανός, Ηλιακίδης, Τσελίκας, Κούκος (65′ Τσίκος), Τρυφωνίδης, Γεντίκης (71′ Κώτης), Ρίζος (83′ Μακρίδης), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Σαϊκού.

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ