Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό στη Νέα Ιωνία ο Γ.Σ. Αργυρούπολης, 0-1 το Ηράκλειο

Published

on

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Γ.Σ. Αργυρούπολης στο φετινό πρωτάθλημα που επικράτησε με 0-1 της ΑΕ Ηρακλείου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας φτάνοντας τους πέντε βαθμούς.

Από την άλλη, το Ηράκλειο για δεύτερο συνεχόμενο ματς μένει μακριά από τις νίκες μετά την ισοπαλία στο προηγούμενο ματς με τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η ομάδα του Πάρη Βάλβη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο όμως έπεσε πάνω σε μια… σφιχτή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε μια από τις λίγες φάσεις που της παρουσιάστηκαν.

“Χρυσός” σκόρερ για τους νικητές ο Χιόνης που στο 74′ με κοντινό σουτ νίκησε τον Μολφέση και έδωσε το προβάδισμα στους “οράνιε”.

Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους παρά την προσπάθεια του Ηρακλείου που θα μπορούσε στο 64′ να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Αντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Κακούτη, όμως ο Γεωργουδάκης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει αφού ο Ευαγγέλου απέκρουσε.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Ακρίβος-Κούλης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Χρήστου, Γεωργίου (65′ Τούμπας), Σπυριδάκης (46′ Φοινίκης), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης (34′ λ. τρ. Ευαγγέλου), Χιόνης, Κακούτης, Γεωργάκας, Κουντουριώτης (65′ Παπαθανασίου), Νταλτάρης, Μαργαρίτης, Υφαντής (89′ Σφακιανάκης), Σταθακόπουλος, Γκρεβτσίδης (85′ Αργύρης), Δρακοντίδης.