Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό στο Χαϊδάρι η Πεύκη

Published

on

Ύψιστης σημασίας νίκη που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή πήρε η Πεύκη που επικράτησε με 3-2 μέσα στο Χαϊδάρι της ομώνυμης ομάδας. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν η ‘χρυσή αλλαγή’ του Γιώργου Κοϊντόση, Κουτούζος ο οποίος μπήκε στο 88′ στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τους μπλε. Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα των βορείων προαστίων παρέμεινε στην 11η θέση μαζί με το Χαλάνδρι και τη Διάνα Ηλιούπολης (ένα ματς λιγότερο), ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς το εμπόδιο που ειχε να ξεπεράσει, τότε το τρίποντο χαρακτηρίζεται κάτι περισσότερο από πολύτιμο. Από την άλλη, το Χαϊδάρι δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας στην 4η θέση με 39 βαθμούς.

Μόλις στο 3′ ο Σαλαπατάς με κεφαλιά έγραψε το 1-0 μετά την ωραία σέντρα του Τσάνι. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 5′ ο Ζαφειράκης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55′ ο Ντοβλετάκης έκανε το 1-2, με τους Πευκιώτες να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 59′ λόγω αποβολής του Μπούρα με δεύτερη  κίτρινη. Στο 57′ ο Σαλαπάτας έκανε το 2-2, όμως οι γηπεδούχοι υπολόγιζαν χωρίς τις ορέξεις του Κουτούζη ο οποίος στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 2-3.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Μίχος, Τσάνι, Δημητρακόπουλος (20′ λ.τρ. Νούλας), Πολίτης, Κασάπης, Ροκάκης (54′ Ζαγκλής), Καρώνας, Ρούσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (73′ Πανόπουλος).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Κοκαβέσης, Μάλλης (17′ λ.τρ. Βαφειάδης), Μάτσος, Ανδρέου, Μπούρας, Βλάχος, Ζαφειράκης, Πετράκης (85′ Βαντάμ), Ρούμπος (88′ Κουτούζης).