Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό τα Μελίσσια, 3-2 με ανατροπή την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, τα Μελίσσια πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με 3-2 και αυξησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Έφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς, ενώ η Δάφνη έμεινε στους 33 διατηρώντας μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού.

Στο 3′ ο Ζαχαρίου έκανε το 1-0, με τον Κωνσταντινίδη να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 42′ με τον Φούντα, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 56′ ο Μιχαλέας έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ στο 70′ ο Παπακωνσταντίνου ολοκλήρωσε την ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΔΆΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΉΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Λάππας, Δερμιτζάκης (84′ Κωστακόπουλος), Λαγοπάτης (60′ Παπαδόπουλος), Ζαχαρίου, Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλαχάκης Ε., Πάλλας, Τουφεξίδης (69′ Μουρελάτος), Βλαχάκης Ι., Κωνσταντινίδης.

ΜΕΛΊΣΣΙΑ (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Ιωαννίδης, Ζαμάνης, Δαρδαμάνης, Κολιός (65′ Σβίγγος), Τιμολέων, Γούλας, Παπαχρήστος, Μαράνος, Παπακωνσταντίνου, Φούντας, Πρόβατος (46′ Μιχαλέας).