Connect with us

5ος Όμιλος

Μεγάλο διπλό του Φονέα στο Κερατσίνι

Published

on

Μεγάλη νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας πανηγύρισε ο Φωστήρας που επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 0-1 του Κερατσινίου για την 3η αγωνιστική.

Χρυσός σκόρερ ο Νίκος Μπερνιδάκης που με κεφαλιά στο 78′ μετά από ασίστ του Μπιμπισίδη, πέτυχε το τέρμα που έκρινε το ματς.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο α’ μέρος και το Φονέα στην επανάληψη να ισορροπεί, έχοντας δοκάρι στο 28′ σε φάουλ του Μαρίνου.

Στο 81′ ο Χατζηεμμανουήλ έδειξε τα αντανακλαστικά του αφού έδιωξε σε κόρνερ το καλοζυγισμένο σουτ του Χαρίτου. Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι κέρδισε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα του Φονέα να “Ψαρώνει” τον Μηλιώτη αφού είπε “όχι” κρατώντας το 0-1.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θεόφιλος Καλύβας) Κουμπούλα, Σφυρογιαννάκης (86′ Νικολέτος), Μηλιώτης, Αγγελάκης, Βαττής, Χατζησοφρωνίο (82′ Σταυρόπουλος), Στρίγγας, Χαρίτος, Ντιρμίσι, Σκεντεράι, Καρέλης (76′ Ζάχι).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης)Χατζηεμμανουήλ, Κωνσταντινίδης (46′ Αλεξίου), Καλλιμούκος, Ασημάκης, Μπιμπισίδης, Μπιταξής, Ηλιάδης (88′ Πετριτάι), Πίσσας, Σάμιος (46′ Παληγεώργος), Μαρίνου (82′ Πουρσανίδης), Μπερνιδάκης.