Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό το Καματερό στην έδρα του Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Παίζοντας με ψυχή και πάθος απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου, το Καματερό γύρισε στην κατηγορία με σημαντική εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με 0-2.
Μόλις στο 6΄ αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με το ψυχωμένο παιχνίδι τους και με το νεαρό Γκάνιο άνοιξαν το σκορ με σουτ μέσα απο την μικρή περιοχή που επωφελήθηκε της προσπάθειας του Χαιρετάκη. Το ματς στο α΄ημιχρόνο κύλισε με το Καματερό να στέκεται πολύ καλά απέναντι στους γηπεδούχους. Στο 42΄ ο Ξυδιάς απογειώθηκε και απέκρουσε φοβερή κεφαλιά του Στρέφι ύστερα απο κόρνερ του Στάμου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν γήπεδο και μέτρα και έφεραν το ματς στα καρέ της ομάδας. Στο 50΄ σουτ του Χαλίλι απέκρουσε θαυμάσια ο Ξυδιάς. Το ίδιο έκανε ο έμπειρος τερματοφύλακας και στο 60΄ σε φάουλ του Στάμου. Και εκει που οι γηπεδούχοι πίεζαν ο Μασμανίδης στο 76΄ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Στο 77΄ο Θαναηλάκης πλάσαρε απο κοντινή θέση αουτ. Με τελευταία φάση να καταγράφεται στο 86΄  όταν ο Χαλίλι έπιασε ενα φοβερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Με μπαταρισμένο το κεφάλι αγωνίστηκε ο μαχητικός Τσαγκάρης ενω έγινε αλλαγή στο 56΄ και να κάνει ράμματα.
Καλή η διαιτησία των Χριστοδούλου Π., Ματσούκα, Τράντα

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Στασινόπουλος, Γούλας, Μαρούσης, Στρέφι, Σιώζος, Ερμάλ (29΄λ.τ Χαλίλι), Κλείδης (53΄ Γαλάνης), Θαναηλάκης, Στάμος (65΄ Καβαλάρης), Σωτηρόπουλος (72΄ Γκούφα)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Πιτέλης, Χατζίτσε, Σέχου, Παππάς, Τσαγκάρης (56΄ Μασμα