Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο ματς στο Ελευθερούπολη – Ηράκλειο 2-2

Published

on

Δικαίωσε τις προσδοκίες όσων πίστευαν ότι θα ήταν ένας αγώνας ντέρμπι, ο αγώνας της Α.Ε. Ελευθερούπολης με την Α.Ε. Ηρακλείου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Ιωνίας, για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Παρουσία αρκετών θεατών, οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, με προβάδισμα ενός τέρματος, που σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Παπακουνάδης στο 29’, για να ισοφαρίσει το Ηράκλειο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ζαμπαρά στο 47΄ . Στο 50’ με βολ πλανέ, ο Λουκής έβαλε πάλι μπροστά την Ελευθερούπολη, για να καταφέρουν τελικά οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν στο 68΄με τον Χριστοδούλου και να φύγουν με τον ένα βαθμό.

Καλός ο Χαλδαίος και βοηθοί του  Σαμοΐλης και Τουμπακάρης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεσγίδης, Στάθουλας, Καρυπίδης (70′ Μακρής), Κοτροζίνης, Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Λουκής, Βλάχος (53′ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Γερακάρης, Μπιζάς, Κοσμαδόπουλος (46′ Τούσερτ).

A.E. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης (22′ Πετρίτσης), Μπαλαρής, Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλου, Τσαλιαγκός (63′ Παπαδάκης), Λέκκας (60′ Δαυίδ), Ζαμπαράς, Καφετζής, Σπυρόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply