Connect with us

slideshow

Μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη του Ιωνικού επί του Ατρομήτου με 3-1.

Η ομάδα του Μάρκου Δήμου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τον 5ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

Published

on

Με τους εκατοντάδες οπαδούς της να κερδίζουν την μάχη της εξέδρας η ομάδα της Νίκαιας επέβαλλε από το ξεκίνημα του αγώνα το ρυθμό της και παρά το γεγονός οτι έχασε απο τραυματισμό στο 14ο μόλις λεπτό ένα εκ των κορυφαίων παιχτών της, τον αμυντικό χαφ Παναγιώτη Σιμιτσή, δεν έχασε τη συνοχή της και με συνεχείς επιθέσεις κατάφερε να προηγηθεί στο 32ο λεπτό με 1-0 από την κεφαλιά του Παπασπύρου προβάδισμα που διατήρησε με ιδιαίτερη άνεση μέχρι και το ημίχρονο.

 

Η γηπέδούχος ομάδα του Ατρομήτου Πειραία ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Ιωνικού, και πέτυχε γκολ της ισοφάρισης στο 63′ με κεφαλιά του Νταβαρίνου, Ο οποίος ειχε μπει ως αλλαγή δυο λεπτά πριν. Ωστόσο η ποιότητα των παιχτών του Ιωνικού η αποφασιστικότητα το πάθος και η αγωνιστική πληρότητα ήταν αυτά που μέτρησαν και έγειραν την πλάστιγγα της νίκης υπέρ των φιλοξενουμένων.

 

Διαθέτοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα οι ποδοσφαιριστές του Μάρκου Δήμου ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοσης τους με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ στο με τον Τσακίρη στο 75´και στο 80´ με τον Μπερνιδάκη δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

 

Να σημειωθεί οτι είναι η πρωτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Ιωνικός περνά με νίκη από την καυτή έδρα του Ατρόμητου στο γήπεδο του Ρέντη.

 

Στο γήπεδο “Σταύρος Μελισσουργός” ο Ιωνικός κατέθεσε τα διαπιστευτήρια της ομάδας που αναμένεται να είναι βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άντεξαν το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων αλλά και τα αλλοπρόσαλα σφυρίγματα του διαιτητή Σφακιανάκη που απέβαλλε χωρίς λόγο με δεύτερη κίτρινη τον κεντρικό αμυντικό της Δημήτρη Αγγέλου ενώ έκλεισε τα μάτια σε εμφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Μπερνιδάκη κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.

 

Δηλώσεις:

 

Ιβαν Μίτεφ ,προπονητής Ατρόμητου Πειραιά

 

“Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξε ρόλο η ψυχολογική πίεση που είχαν οι παίκτες μου καθώς στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν με αντίπαλο μια ομάδα σαν τον Ιωνικό που ξέρουμε τι κινήσεις έχει κάνει στις μεταγραφές και τους ψηλούς στόχους που έχει θέσει. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα αυτής της πίεσης.Συγχαρητήρια στον Ιωνικό και καλή συνέχεια αλλά και στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους .”

 

Μάρκος Δήμος , προπονητής Ιωνικού

 

“Ξεκινήσαμε νικηφόρα και είμαστε τυχεροί που τελείωσαμε με επιτυχία ένα παιχνίδι με πολλές αντιξοότητες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο σε μια πεδία που λίγες ομάδες θα μπορέσουν να το κάνουν.Ευχαριστόυμε τον Ατρόμητο για την άψογη φιλοξενία. Ο τραυματισμός του Σιμιτσή ήταν απώλεια και θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ενώ ήταν άδικη η 2η κάρτα στον Δημητρίου. Στηριζόμαστε σε όλους τους παίκτες μας γιατι έχουμε πολύ καλο ρόστερ. Ο κόσμος μας στήριξε και η ομάδα παίζει γι αυτόν τον κόσμο και χαίρεται να τον κάνει υπερήφανο σε κάθε παιχνίδι.”

 

Ατρόμητος Π. (Ιβάν Μίτεφ) Ντουχετσεκ,Παντελίδης,(55´Στρατής)Καταγής,Κρητικός,Γεωργούλης,Ευθυμιάδης,Μητρόπουλος,Κακαβάς,Δανάσης,Μανουϊλίδης,(60′ Νταβαρίνος)Μυλωνάς.

 

Ιωνικός (Μάρκος Δήμος) Μπαμπανιώτης, Καμβύσης,Τσακίρης, Νικολακόπουλος,Δημητρίου, Σιμιτσής(37’Πολυχρόνης),Βασιλείου,Παπασπύρος,Μπερνιδάκης,Χρυσάφης,(84′ Σκαφτούρος)Μπεκατώρος(72’Κατσαβριάς)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply