Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγαλεπήβολα σχέδια για την Προοδευτική  ο Ν. Λεμονής 

Published

on

Μεγαλεπήβολα σχέδια για την αναγέννηση της Προοδευτικής , έχει ο Νίκος Λεμονής . Ο ηγέτης του ιστορικού συλλόγου προανήγγειλε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας ενώ  ανακοίνωσε τον νέο Γενικό διευθυντή που είναι ο Λάζαρος Κουτλίδης  ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία στους Κορυδαλλιώτες όταν αυτοί ήταν στα «μεγάλα σαλόνια ».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Προοδευτικής είναι η παρακάτω:

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους αγαπημένους μας φιλάθλους ότι από σήμερα αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας ο επί χρόνια γνήσιος Προοδευτικάνος και γνώστης του ποδοσφαίρου Λάζαρος Κουτλίδης .

Μετά  από αυτή την  ενέργεια  δηλώνω ότι από σήμερα ξεκινά σχεδιασμός και η οργάνωση της ομάδας για την αναγέννηση από τις στάχτες του Φοίνικα .

Σκοπός είναι με τις κατάλληλες προσθήκες παικτών τόσο τον Ιανουάριο , όσο και  το καλοκαίρι να ενισχύσουμε την ομάδα μας με αποκλειστικό στόχο την άνοδο μας στη Β’ Εθνική, κάτι που είναι και το όνειρο όλων μας.

Καλώ λοιπόν όλους τους φιλάθλους της Προοδευτικής να συσπειρωθούν μαζί μου , για να γίνει το όραμα μας, πραγματικότητα.»