Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μεγαρικός | Τελετή απονομής κυπέλλου στην Κ16

Published

on

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 έγινε η απονομή του κυπέλλου στην Κ16 του ΑΣ ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ .Μέσα σε εορταστικό περιβάλλον και συγκινησιακή φόρτιση, οι ποδοσφαιριστές μας παρέλαβαν τα μετάλλια τους και σήκωσαν την “κούπα” του πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ για την χρονιά 2022-2023.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Κ.Καράμπελας συνεχάρη όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή μας Δ. Κέλλη για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά φέρνοντας το κύπελλο στην ομάδα μας ενώ συνεχάρη και τους γονείς που ήταν συνεχώς στο πλευρό των παιδιών και της ομάδας

Η Εκπρόσωπος της ΕΠΣΔΑ κ. Δέσποινα  Βλαχαντώνη ταμίας της διοικούσας επιτροπής, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές μας και την διοίκηση που πίστεψε στο εγχείρημα αυτό.

Το βραβείο fair play απονεμήθηκε στον ποδοσφαιριστή του τμήματος Κ16 Τσυρέκου Κριστιάν  για την ηθική στήριξη της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επίσης αναμνηστική μπλούζα των πρωταθλητών παρέδωσε ο πρόεδρος κ. Καράμπελας στον υποστηρικτή και χορηγό της ομάδας μας κ. Πιππή Νικόλαο όπου επάνω είχαν υπογράψει όλα τα παιδιά της Κ16.

Μετά το τέλος της απονομής και αφού φωτογραφήθηκαν όλοι με το τρόπαιο η ομάδα πρόσφερε σε όλους εδέσματα και αναψυκτικά. Με την εκδήλωση αυτή η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βρίσκοντας τα τμήματα της Ακαδημίας μας σε υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της ΕΠΣΔΑ.

 

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. κ.

Πολυχρόνης Ιερόθεος Αντιδήμαρχος Μεγαρέων

Καλλιπόζης  Ιωάννης πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και αντιδήμαρχος πολιτισμού

Τσιούνης Σπυρίδων Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ

οι οποίοι έδωσαν τα συγχαρητήρια σε παιδιά προπονητή διοίκηση και γονείς και τους ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες.