Connect with us

Γ Εθνική

Μεθυσμένη πολιτεία η Πετρούπολη! Στην Γ’ Εθνική ο Άρης, 4-1 τον Αετό Λουτρών

Published

on

Την άνοδο στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει πλέον ο Άρης Πετρούπολης, που επικράτησε επί του Αετού Λουτρών με 4-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά τη θέση του στην πρώτη τετράδα.

Έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, με τον Αετό Λουτρών να μένει στους  6.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 5′ όταν ο Σούφλας με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 8′ ο Κορώνης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0. Ο Αετός αντέδρασε και μείωσε στο 19′ όταν ο Πετρουζέλης έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 57′ ο Μαρίνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Αργυρίου στο 89′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπους του Άρη Πετρούπολης να πανηγυρίζουν τη νίκη και την δικαίωση των κόπων μιας ολόκληρης σεζόν…

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Λεβέντης, Μπιμάι (89′ Σαμαράς), Κορώνης, Γεραγωτέλλης, Ρέτζο, Σούφλας (77′ Μπριστογιάννης), Τσουκαλάς (51′ Ράπτης), Μαρίνου (89′ Καραδήμας), Αργυρίου.

 

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ: Κουμπάς, Τοπάλι, Καλαφάτης, Καπταγιάννης (65′ Λαμπράκης), Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής (80΄Καδής), Βλαστέλλης (65′ Αλαγιάννης), Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Πετρουζέλλης.