Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μελίσσια – Αγία Παρασκευή 3-1

Published

on

Μεγάλη νίκη σημείωσαν τα Μελίσσια επί της Αγίας Παρασκευής με 3-1, βελτιώνοντας κι άλλο την βαθμολογική τους θέση, αντίθετα η ομάδα του  Σήφη Βενάκη υφίσταται για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή βαθμολογική απώλεια.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 3’ ο Τσοπανάκος μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή με κεφαλιά νίκησε τον Νικολάου για το 0-1.

Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς την μεγάλη φάση πλην της ευκαιρίας του Πουλάκη που από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά ανέβασε στροφές και στο 49’ οι ποδοσφαιριστές των Μελισσίων άλλαξαν υπέροχα την μπάλα με αποδέκτη τον Πουλάκη που από πλάγια θέση απέφυγε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-1.

Στο 57’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τριανταφυλλίδης  αποχώρησε από το παιχνίδι, με την «Σαντα» να αγωνίζεται για περισσότερο από μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Δυο λεπτά αργότερα η χρυσή αλλαγή του Μπουγά  ο Παπαχρήστος με σουτ πραγματοποίησε το 2-1 βάζοντας μπροστά στο σκορ τα Μελίσσια, με τον ίδιο να σκοράρει και στο 90’ για το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Μαπακογιάννης με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Καραγιώργο.

Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος,  Κωνσταντάκης(55’ Μακριπίδης), Πάσσαρης(46’Καραμπίνης), Πουλάκης, Φάκης Δ., Σεϊτάι(46’ Παπαχρήστος) , Τούντα  , Καλημέρης, Φάκης Ι.(70’ Κονόμη), Αρβανίτης.

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης(46’ Αθανασίου), Χατζίου(71’ Μπόλης), Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Ψαραδέλης, Τοπανάκος(59’Κολλινιάτης), Κραψίτης.