Connect with us

stoplekto

Μελανιφίδης αντί Παπαϊωάννου στην Αστυπάλαια

Published

on

Μέσα σε δυο μέρες συνέβησαν όλα στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Την Παρασκευή ο τεχνικός Πάρης Παπαϊωάννου υπέβαλε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους . Με δήλωση του μάλιστα ευχαρίστησε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη άψογη συνεργασία .  Από την πλευρά του ο πρόεδρος Νικήτας Νικολάκης ευχαρίστησε τον απερχόμενο τεχνικό και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου κινήθηκαν άμεσα και βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χρήστου Μελανιφίδη. Ο ικανός τεχνικός που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στην ΑΕΣ Μεθάνων και παλαιότερα στη Θύελλα Κορυδαλλού, έχει γράψει την δική του ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής .

Ο Μελανιφίδης κάθισε στον πάγκο την Κυριακή στο θριαμβευτικό 3-0 επί των Αστεριών Δραπετσώνας . Με χθεσινή του δήλωση στη στήλη τόνισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αστυπάλαιας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε . Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται  στα καθήκοντα μου, δουλεύοντας σκληρά και με επιμονή ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας.»