Connect with us

stoplekto

Μεμονωμένα περιστατικά τα επεισόδια λέει ο Λέων

Υποβαθμίζει τα επεισόδια η ανακοίνωση του σωματείου

Published

on

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΛΕΩΝ είναι ανάστατο από την έκταση που έχει πάρει το θέμα σε ότι αφορά τον αγώνα ΛΕΩΝ – ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ. διαβάζουμε σε site και εφημερίδες για φαρ ουεστ, επεισόδια, σύρραξη, ξυλοδαρμούς και διάφορα άλλα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την ομάδα μας .ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθετα τα όποια περιστατικά συνέβησαν διότι εμείς ως σωματείο δεν προάγουμε την βία και κακή συμπεριφορά προς αντιπάλους, διαιτητές, και φιλάθλους, λειτουργούμε με πρότυπο τον υγιή αθλητισμό και τον ευγενή ανταγωνισμό σεβόμαστε την προσπάθεια όλων των αντίπαλων σωματείων, ποδοσφαιριστών, παραγόντων για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να επιβιώσουν στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι, μπορούμε να επικαλεστούμε την μαρτυρία όλων των αντιπάλων μας ( εντος γηπέδου ) αν έχουμε δημιουργήσει στην πολύ μικρή ιστορία μας ( 4 ετη ) το ελάχιστο πρόβλημα.

οφείλουμε ως σωματείο να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από την ομάδα του ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ( παίκτες, προπονητή, παράγοντες, φιλάθλους ) για κάποια μεμονωμένα περιστατικά μεταξύ κάποιων ποδοσφαιριστών με την λήξη του αγώνα οι οποίοι θεώρησαν ότι προκληθήκαν .

οφείλουμε να προστατέψουμε την ακεραιότητα της ομάδας μας που με πολύ μεγάλο και πάνω απο ολα καθαρό σε ολα τα επίπεδα αγώνα κατάφερε την ΑΝΟΔΟ στην Α ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ έχοντας τον εκπληκτικά χαμηλότερο Μ.Ο.ηλικιας ποδοσφαιριστών 16.5 ετών χωρίς τους 4 μεγάλους 19.5 ετων με τους μεγάλους, να προστατεψουμε τους ποδοσφαιριστες μας οι οποιοι καταφεραν να ανέβουν κατηγορία όταν άλλοι συνομήλικοι τους ακόμα παίζουν σε παιδικά και εφηβικά, να προστατέψουμε αλλα και να φωνάξουμε για το ΤΑΛΕΝΤΟ τους και το ποδοσφαιρικο ΗΘΟΣ που τους διακρηνει και φυσικά να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων όσων συνέβαλαν σε αυτη την μεγάλη επιτυχία.

οφείλουμε να συγχαρούμε τον ΜΕΓΑΡΙΚΟ για την πορεια που ειχε και να ευχηθούμε την επόμενη σεζόν στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

 

Υ.Γ. αναφέρουν οι άνθρωποι του ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ σε ρεπορτάζ οτι οι οπαδοί του ΛΕΩΝ δεν ηταν 4 οπως αναφερει το φύλο αγώνος αλλά περισσότεροι. εδω θέλουμε να διευκρινίσουμε οτι ειναι άδικο να χρεώνουν είσοδο φιλάθλων αυτούς που ήταν στον χώρο του ΚΥΛΙΚΙΟΥ του γηπεδου οπου μπορει και εχει δικαιωμα να βρισκεται οποιος θελει , άλλωστε ολο αυτο το διαστημα ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ μαζι με τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του ΛΕΩΝ και αρκετους παικτες και των δυο ομαδων συζητουσαν σε πολυ φιλικο χαρακτηρα στον περιβαλοντα χωρο των αποδυτήριων χωρις το παραμικρο προβλημα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply