Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας

Published

on

Μπορεί να μην κέρδισε κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδα ωστόσο η αποδοση που έπιασε η ομάδα του άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό του ΑΟ Λουτράκι, Νίκο Μεσολόγγη. Ο νεαρός προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας λέγοντας:

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες στο α’ ημιχρονο. Είχαμε την ατυχία σε δυο φάσεις στο α’ μέρος και σε τρεις στην επανάληψη να πέσουμε σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και να μην μπορέσουμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συνεχιζουμε τη δουλειά μας, εχουμε μεγάλη πίστη στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ μας καθώς και η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια να μην μας γυρίσει η τύχη την πλάτη και ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε βάσει απόδοσης’.

Ερωτηθείς τι θεωρεί ότι φταίει με δεδομένο ότι την περσινή σεζόν η ομάδα είχε καλύτερη συγκομιδή ο ικανότατος κόουτς υπογράμμισε: Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο από το περσινό. Η ασθενέστερη ομάδα βαθμολογικά μπορεί να κερδίσει τη δυνατότερη στην καλή της ημέρα και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι βάσει εμφανίσεων έχουμε κάνει καλύτερες από πέρυσι αλλά δεν μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα’.

Σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάρκο δήλωσε: Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Υπάρχει ένα γκρουπ τεσσάρων πέντε ομάδων που έχουν ξεχωρίσει αλλά δεν υπάρχει φαβορί και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος’. Ερωτηθείς εάν θεωρεί την ομάδα του ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο είπε:

Δεν θα έβαζα την ομάδα μου ότι είναι μέσα στα φαβορί. Θεωρώ ότι είμαστε ένα καλό σύνολο για την κατηγορία και το που θα φτάσουμε θα το δείξει η πορεία και ο χρόνος’.

O ικανότατος προπονητής αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας δηλώνοντας ουσιαστικά τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο που σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικούς καιρούς προσπαθεί και έρχεται και μας βοηθάει τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος θα φροντίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορέσουμε να τους έχουμε χαρούμενους δίπλα μας’.

Όσον αφορά στην προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση ο νεαρός προπονητής ειπε:

Νομίζω ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοίκηση της ομάδας και κυρίως ο πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Καναβός προσπαθούν παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει η χώρα μας και μοιραία το ελληνικό ποδόσφαιρο να μας παρέχουν όλα τα μέσα τα οποία θα ήθελε μια ομάδα επαγγελματική. Η λειτουργία αγγίζει επαγγελματικά πρότυπα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται και τρέχουν με πολλά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας και πιστεύω ότι όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση η ομάδα θα πορεύεται πάνω σε σωστές βάσεις’.

Αναφερόμενος στις επιλογές που έχουν γίνει στο έμψυχο δυναμικό ο Νίκος Μεσολόγγης υπογράμμισε:

Νομίζω όι έχουμε αλλάξει λογική όσον αφορά το τακτικό κομμάτι της ομάδας. Δηλαδή πέρυσι ήμασταν περισσότερο αμυντικογεννής ομάδας. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα από το καλοκαίρι φτιαγμένη σε ποιο επιθετικά δεδομένα σε σύγκριση με τα περσινά’.