Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Είμαστε αποφασισμένοι

Published

on

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί το Λουτράκι στον αγώνα με τον Αιολικό, παρ’ όλα αυτά, στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μεσολόγγης, ο οποίος τόνισε:

Είναι ενα παιχνίδι που είναι μέσα στο γήπεδο μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έρχεται και αυτή να πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, όμως, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στο τρίποντο με όλες μας τις δυνάμεις έπειτα από αυτό το καλό δεύτερο γύρο που έχουμε κάνει’. Ερωτηθείς για τη συγκομιδή που χρειάζεται η ομάδα του προκειμένου να πετύχει το στόχο της, ο πρώην άσος της Μαρκό είπε:

Νομίζω ότι η γραμμή δεν θα ανέβει πάνω από 37 βαθμούς. Ευχόματε να γίνει ένα καλό και ωραίο ματς. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να παρακολουθήσει δυο καλές ομάδες και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε’.