Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Θα κριθεί στη θέληση και στις μονομαχίες”

Published

on

Σήμερα αναμενεται να ολοκληρωθεί επί, αθηναϊκού εδάφους, η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στο γήπεδο Καντάδου με την Παλαιόχωρα.

Εκτός μάχης όπως όλα δείχνουν θα τεθεί ο Δωροβίνης που δύσκολα θα ξεπεράσει το διάτρεμμα που αποκόμισε στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο σε αντίθεση με τον Σίμωση που επιστρέφει και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο ματς.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμος τραυματίας, Καμαρά με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Μεσολόγγη.

Ο ίδιος αναφερόμενος μάλιστα στο ματς τόνισε

”Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας και όσον αφορά τις Κρητικές ομάδες που δείχνουν φέτος ότι είναι ιδιαίτερα δυνατές. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στο δυναμικό της και έχει σημειώσει καλά αποτελέσματα όσον αφορά το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, και εμείς παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε θα παραταχθούμε με συγκέντρωση και με αγωνιστική σκέψη για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα κριθεί στις μονομαχίες και σε αυτόν που θα το θέλει περισσότερο”.