Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Θα παίξει ρόλο πως θα ξεκινήσουμε”

Published

on

Στη Θύελλα Ραφήνας η εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά “γέννησε” προσδοκίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα παρεκλίνει από το στόχο της.

Ο Νίκος Μεσολόγγης πιστός στο… τρίπτυχο “Χαμηλοί τόνοι, δουλειά και λίγα λόγια” προσπαθεί να βάλει τους παίκτες του στη φιλοσοφία που έχει ο ίδιος κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, υποστήριξε

“Η ομάδα ήταν κουρασμένη στις πρώτες τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας και ήταν ανεμόμενο να συμβαίνει. Σιγά σιγά βρίσκεται τα πατήματα της. Έχουμε ακόμη δυο εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει στις 22. Σεπτεμβρίου και δεν πάρει παράταση Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

Για το εαν μπορεί η Θύελλα Ραφήνας να πετύχει περισσότερα πράγματα συγκριτικά με πέρυσι, ο πρώην προπονητής του ΑΟ Λουτρακίου δήλωσε

“Εάν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν μπορείς να έχεις άποψη για τις ομάδες. Θέλουμε να βάλουμε κάτι παραπάνω από αυτό που βάλαμε πέρυσι. Όμως συμπεράσματα θα βγάλουμε μετά τις πρώτες 4-5 αγωνιστικές που θα δούμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι άλλες ομάδες, όπως και εμείς που θα παίξει ρόλο πως θα ξεκινήσουμε”.

Τέλος να σημειωθεί ότι την Κυριακή στις 8 Σεπτεμβρίου, οι “πράσινοι” φιλοξενούνται στο γήπεδο των Αγιων Αναργυρων από την ομώνυμη ομάδα με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 17.00.

Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στους  Σαντίκου, Σχίζα, Μπουντάκη, Κανελλόπουλο.