Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Μας ενδιαφέρει ο θεσμός”

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με αντίπαλο την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Χρήστος Πατσατζόγλου που λόγω ορίου ηλικίας δεν μπορεί να αγωνιστεί και ο τραυματίας Θοδωρής Κωνσταντινίδης. Ο Νίκος Μεσολόγγης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς όπου και τόνισε: ”Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να προχωρήσουμε και περιμένουμε να γίνει καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο τερέν”.

Ερωτηθείς για το ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ηλυσιακό, ο έμπειρος κόουτς τόνισε:

”Ήταν ένα αθηναϊκό ντέρμπι το οποίο κυριάρχησε η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες. Για άλλο ένα ματς πάλι φάνηκε η αδυναμία που έχουμε στο να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε το ματς. Βάση εικόνας και στο α’ ημίχρονο με δοκάρι συν την ευκαιρία αλλά και στο β’ μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε ανοιξει το σκορ και να κερδίσει το παιχνίδι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν μας απείλησε σε ολη τη διάρκεια του αγώνα”