Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Ο στόχος που θα συμμετέχουμε καθορίζει το στόχο μας”

Published

on

Στη Θύελλα Ραφήνας ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει με τον Νίκο Μεσολόγγη να αναζητάει ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ ούτως ώστε στην προετοιμασία οι “πράσινοι” να είναι έτοιμοι.

Στις 22 Ιουλίου ορισμένοι ποδοσφαιριστές από το εφηβικό συν κάποιους που αντιμετώπισαν τραυματισμούς, θα ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία, πριν ενσωματωθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.

Την 1η Αυγούστου θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις οι λιγνιτωρύχοι ενώ ο κ. Μεσολόγγης αναφέρθηκε μέσω δηλώσεων σου στους στόχους της νέας χρονιάς λέγοντας:

“Ο στόχος της ομάδας θα έρθει μέσα από τον όμιλο που θα συμμετέχουμε. Σίγουρα το βασικότερο είναι να έχουμε μια αποφυγή υποβιβασμού δηλαδή να σωθούμε γρήγορα αν και είναι δύσκολο. Άλλωστε εφόσον υποβιβαστούν οι μισές ομάδες θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά της περσινής ομάδας και γι αυτό το 90% έμεινε ο κορμός. Θα κάνουμε τρεις με τέσσερις επιλογές και θα κλείσουμε το ρόστερ της νέας χρονιάς”.