Connect with us

stoplekto

Μετά από δέκα χρόνια ξανά στην Α’ Πειραιά το Νέο Ικόνιο, 4-0 τον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Στην Α’ Κατηγορία ξανά το Νέο Ικόνιο. Η ομάδα του Περάματος επικράτησε στις Σιταποθήκες με 4-0 του Άρη Αμφιάλης και εξασφάλισε την πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του Πειραιά μετά από δέκα χρόνια. Αντίθετα ο Άρης πλέον θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο την τελευταία αγωνιστική με τον Πανφαληρικό.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος σκόραραν οι Τριαντάφυλλος(3′) και Μπέλλος(29′).

Στην επανάληψη ο Ζαρίφης “έγραψε” το 3-0 στο 78′. Το 4-0 ήταν οικογενειακή υπόθεση στο 91′ ο υιός Δημήτριος Σταυράκογλου “σέρβιρε” στον πατέρα Βαγγέλη, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά  τη λήξη παίκτες και τεχνική ηγεσία του Νέου Ικονίου πανηγύρισαν έξαλλα την άνοδο του συλλόγου.

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος Θ..

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Αναστασίου Γ., Ξενίκας, Γκόλγκαρης Θ.(64′ Μπαρώτας), Ρουσίδης, Τάνκα, Κανταράς(81′ Χατζησεβαστός), Γκόλγκαρης Γ.(81′ Αναστασίου Δ.), Γεωργιάδης(65′ Αρβανίτης), Τερζίου, Ζευγολατάκος.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Βορρίσης, Ζαρίφης, Τριαντάφυλλος(46′ Σταυράκογλου Δ.), Σακάλογλου, Παγώνης, Κοντογεώργης, Λαγάνης(70′ Σταυράκογλου Ε.), Παπαϊωάννου(77′ Ξένος), Γκεκάι(57′ Δερμιτζάκης), Καλέργης(46′ Μπαϊμπάκης), Μπέλλος.