Connect with us

slideshow

Μεταγραφές ανέργων ποδοσφαιριστών μέχρι 10/2

Published

on

Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους μέχρι την επόμενη Παρασκευή (31/1), θα έχουν μπροστά τους ένα έξτρα δεκαήμερο για μεταγραφές, αποκτώντας όμως μόνο ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει χωρίς ομάδα πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

 

Αυτό αποφάσισε η ΕΠΟ, η οποία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η μεταγραφική περίοδος για την απόκτηση άνεργων παικτών θα διαρκέσει από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με απόφασή του ενέκρινε ομόφωνα την υλοποίηση, και στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, της πρόβλεψης του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» (άρθρο 6 του Κανονισμού και των ερμηνευτικών σχολίων, όπως είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.).

 

Ως ημερομηνία έναρξης της μετεγγραφικής περιόδου για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» ορίστηκε η Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15:00”.

 

Εξάλλου, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της θα λειτουργήσουν το Σάββατο 25/1/2014 από τις 10:00 έως τις 14:00 για παραλαβή-παράδοση επαγγελματικών δελτίων.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply