Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μεταγραφές ουσίας ο Μεγαρικός

Published

on

Χωρίς σταματημό συνεχίζει ο Μεγαρικός την πορεία του για την άνοδο, με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας 8 βαθμών από τον δεύτερο Σκορπιό Φυλής. Οι παίκτες του Γιώργου Χατζή πηγαίνουν από… επτάρα σε επτάρα και με το ρυθμό που τρέχει ο σύλλογος, φαίνεται ότι φέτος θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην Κατηγορία.

Από κει και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη μέρα, ώστε ο Μεγαρικός να παρουσιαστεί έτοιμος στην επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία.

Για αυτό το λόγο και έγιναν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσθήκες ουσίας, που προβλέπουν και στο μέλλον της ομάδας. Πιο ηχηρή κίνηση αυτή του 24χρονου αμυντικού μέσου Θανάση Μανώλη,  ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν με την Μικρασιατική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία και από τη Νέα Πέραμο, με τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να τα έχει κάνει στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ακόμα ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον εξτρέμ Χαράλαμπο Χιονίδη, τον στόπερ Άγγελο Πέτρου, καθώς επίσης και με τον Κώστα Τιμιοσίδη.

Πλέον οι Μεγαρίτες προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα Παραλίας.