Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεταγραφή και φιλικά ανακοίνωσαν τα Πετράλωνα

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσαν τα Πετράλωνα…

Πήραν και Οικονομίδη τα Πετράλωνα

 

Η ενίσχυση της ΑΕ Πετραλώνων συνεχίζεται καθώς η ιστορική ομάδα της Αθήνας συμφώνησε με τον 22άχρονο ταλαντούχο χαφ Κώστα Οικονομίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αρη Πετρούπολης και τον Απόλλωνα Αθηνών, είχε “γεμάτες” σεζόν τόσο με τη φανέλα του Πλάτωνα στον οποίο αγωνίστηκε τέσσερις χρονιές, όσο και στην Ειρήνη Πετρούπολης.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Κώστα Οικονομίδη στα Πετράλωνα, του εύχεται υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν και σε ανακοίνωση υπογραμμίζει: “Είμαστε σίγουροι ότι ο Κώστας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες παλιούς και νέους και τον προπονητή μας Αυγέρη Πάσχο θα φέρουν την ομάδα των Πετραλώνων στη θέση που της αξίζει”.

 

Η μεταγραφή του Κώστα Οικονομίδη είναι η έκτη φετινή των Πετραλώνων, καθώς ήδη στην ομάδα του Αυγέρη Πάσχου έχουν ενταχθεί οι Μπούζας, Καργιώτης, Ντέλιας, Τζεβελέκος & Καρεμπασβίλι. Παράλληλα παρέμειναν στην ομάδα 13 ποδοσφαιριστές οι Γερακάρης, Κακάζης, Βολικάκης, Βολονάκης, Σουμάκης, Σέργης, Δούρος, Καραντζής, Νίκας, Σωτηρίου, Μουράτης, Διόγος και Κακαλέτρης, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος η ΑΕ Πετραλώνων δημιουργεί ένα πανίσχυρο και ανταγωνιστικό σύνολο με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό.

 

Η προετοιμασία της “κυανέρυρθης” ομάδας θα αρχίσει Δευτέρα 21 Αυγούστου στο γήπεδο του Ρουφ, ενώ μέχρι σήμερα έχουν προγραμματισθεί τα φιλικά ματς με Χρυσούπολη (27/8), Ιπποκράτη (2/9), Αμπελόκηπους (3/9), Γκυζιακό (6/9), Ηρακλή Περιστερίου (13/9) και Παντζιτζιφιακό (23ή 24/9).