Connect with us

3ος Όμιλος

Μεταγραφή στην Αμαλιάδα

Published

on

Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου αριστεροπόδαρου Ρουμάνου επιθετικού Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Ο παίκτης υπέγραψε και τον παρουσίασε σήμερα επίσημα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Πετρόπουλος.

Ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν έχει γεννηθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 1984 στην Πιάτρα Νέαμτς και έχει ύψος 1.81μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσεαλαούλ Πιάτρα Νέαμτς. Από εκεί μετακινήθηκε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, σε ηλικία 20 ετών, όπου και αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια. Το 2008 μεταπήδησε στην Βασλούι, στην οποία αγωνίστηκε τρία χρόνια, πριν έρθει η Στεάουα να τον αποκτήσει το 2011, όπου αγωνίστηκε για ένα γύρο, καθώς δεν μπορούσε να αρνηθεί μια καλή πρόταση αγοράς του από την ουκρανική Τσερνομόρετς.
Στην Ουκρανία έκανε μεγάλη καριέρα, παίζοντας για δυο χρόνια με την ομάδα της Οδησσού, πριν μετακινηθεί το 2013 στην Ταβρίγια και εν συνεχεία στην Χοβέρλα Οζχορόντ (2014-2015).
Συνέχισε την καριέρα του τη σεζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συγκεκριμένα στη Χάττα Κλαμπ, ενώ μέσα στο 2016 έπαιξε για πέντε μήνες στη Γιουρόπα, ομάδα του Γιβραλτάρ. Τη σεζόν 2016-17 ήρθε και στην Ελλάδα λογαριασμό της Καλλονής, από την οποία αποχώρησε τον Γενάρη για τον Αιγινιακό, στον οποίο και ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Λουτσιάν Μπουρντουζάν στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν.