Connect with us

6ος Όμιλος

Μεταγραφή superleague η Ρόδος

Published

on

Μεγάλη έκπληξη και σίγουρα μεγάλη η προοπτική για τη Ρόδο με την ανακοίνωση ενός ποδοσφαιριστή με εικόνες και εμπειρίες ανώτερων κατηγοριών που περισσότερο έχει ενδιαφέρον γιατί είναι Ροδίτης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας, που θεωρεί πως κλείνει τις μεταγραφικές της κινήσεις δυναμικά:

“Έναν Ροδίτη ποδοσφαιριστή επιφύλασσε ως δώρο – έκπληξη στους φίλους της η
ομάδα μας, στη λήξη των μεταγραφών! Πρόκειται για παίκτη super league, για την Ρόδο των επόμενων χρόνων. Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που ήθελε πολύ να γυρίσει και να ενισχύσει την ομάδα μας από δω και πέρα.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραγιώργη που την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στον Διγενή Κοσκινού. Ακολούθησε η πορεία του στην super league με την ένταξη του στην Καλλονή. Η πορεία αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη αφού τον Ιούλιο του 2016, ο Ολυμπιακός τον ενέταξε στο δυναμικό του και κατόπιν τον έδωσε δανεικό στον
Κισσαμικό και στα Χανιά.  Ακολούθησε η αγωνιστική δράση του Καραγιώργη στα Χανιά απ’ όπου ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει τώρα για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα με το ελάφι. Ο Αντώνης Καραγιώργης έχει γεννηθεί στις 16 Μαΐου του 1997. Έχει ύψος 1,84. Παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να προσφέρει τα πάντα στην νέα του ομάδα…”

πηγή-goal12.gr