Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταγραφική τετράδα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Published

on

Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της νέας περιόδου που θα βρει το Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν την νέα απαιτητική περίοδο.

Το Δελτίο Τύπου

Σπουδαία ενίσχυση για την ομάδα μας η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τέσσερις  ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Πρόκειται για:
τον 26χρονο επιθετικό Αντώνη Κετσέ με θητεία σε Γ.Σ. Καισαριανής και Μικρασιατικό όπου και αγωνιζόταν την σεζόν που πέρασε,
τον 19χρονο μέσο Γιάννη Κώστα ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας με την φανέλα του Ιάσονα Ιλίου
τον 19χρονο ακραίο αμυντικό Βασίλη Μπέκο ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τους Αγίους Αναργύρους ενώ έχει θητεύσει επίσης σε Ατρόμητος Χαλανδρίου και Αγία Παρασκευή
και το 21χρονο ακραίο αμυντικό Γιώργο Μπούτιβα με θητεία σε Πετράλωνα και Ηλιούπολη όπου και αγωνιζόταν πέρυσι, με την οποία μάλιστα πέτυχε και άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Η Διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αντώνη, τον Γιάννη  τον Βασίλη και τον Γιώργο στην οικογένεια του Άτταλου και τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Με τις προσθήκες αυτές ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του ρόστερ και η όποια κίνηση για περαιτέρω ενίσχυση θα γίνει μόνο σε περίπτωση ποδοσφαιριστή εξαιρετικού ενδιαφέροντος.