Connect with us

stoplekto

Μεταγραφικός “οργασμός” στον Βύζαντα Μεγάρων- Πήρε και τον Ν. Γάλα

Published

on

Μετά τις μεταγραφές των Αντώνη Τσαγκάρη και Σπύρου Τσιούνη, η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών.

Αρχικά αποκτήθηκε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τοπτίδης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει με άνεση όλη την δεξιά πλευρά και έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ καθώς πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης στη Νέα Πέραμο, στον Πανελευσινιακό, στον Α.Ο. Τρίκαλα, στον Αχαρναϊκό, στον Μανδραϊκό και στον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Το μεγάλο «μπαμ» όμως έγινε με την με την απόκτηση του Νίκου Γάλα, ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία από super league αλλά και τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο 33χρονος έμπειρος αριστερός χαφ, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανιώνιο, στην Προοδευτική, στον Αιολικό, στον Ιωνικό, στην Καλλονή, στον Πέλοπα Κιάτου, στον Ερμή Κυβερίου και την χρονιά που πέρασε στην Γ’ Εθνική με την Κόρινθο 2006.

 

Από το περυσινό ρόστερ, στην ομάδα του Βύζαντα παρέμειναν οι Γιώργος Κλωνάρης, Κώστας Χάρμπαλης. Κώστας Πατσιονίδης και Γιάννης Μάλλης, ενώ μέσα στην εβδομάδα, η διοίκηση θα συζητήσει και με τους Σωτήρη Μαυρονάσο, Μάριο Μουσκάι, Γιάννη Καραγιάννη και Τάσο Φλέγκα, με στόχο την συνέχεια της συνεργασίας τους.