Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταγραφικός… οργασμός στον Θρίαμβο Αθηνών/Δάφνης

Published

on

Σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης υλοποιώντας δύο νέες προσθήκες. Πρόκειται για τον ικανό τερματοφύλακα, Θάνο Μπακόλα και τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Μανώλη Βαμβακερή, οι οποίοι ακολούθησαν τους Γιώργο Σκόνδρα και Βίκτορα Δημογιάννη. Η ομάδα του Παναγιώτη Θεμελίδη δείχνει ξανά ότι σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει και για αυτό τον λόγο έπονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες. Το οπλοστάσιο του Γιάννη Κουσάνα γεμίζει σιγά σιγά και για αυτό ο νεαρός τεχνικός θα έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ο ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης ανακοινώνει δύο ακόμη μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Πρόκειται για τους Μανώλη Βαμβακερή και Θάνο Μπακόλα. Ο πρώτος είναι 32 ετών, κεντρικός αμυντικός (Γεννημένος στις 6/10/1983) και στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, πριν μετακομίσει στο Ρουφ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Σκύρο (ΕΠΣ Εύβοιας), Ιωνικό (Α’ Εθνική), Εθνικό (Β’ Εθνική), Μαρκό (Γ’ και Δ’ Εθνική), Αχαρναϊκό (Δ’ Εθνική), Αγία Παρασκευή (Δ’ Εθνική) και Ηράκλειο (Α’ Αθηνών).
Όσον αφορά τον Θάνο Μπακόλα (Γεννημένος στις 15/5/1988) είναι 27 ετών, τερματοφύλακας και πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με το Ηράκλειο. Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΟΕ Ελασσόνας (ΕΠΣ Λάρισας), Πλατανιά (Δ’ Εθνική), Απόλλων Καναλίων (Α’ Θεσσαλίας), Δευκαλίων (Α’ Λάρισας), Γλυκά Νερά (Α’ ΕΠΣΑΝΑ), Παλληνιακό (Α’ ΕΠΣΑΝΑ), Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου (Α’ ΕΠΣΑΝΑ)».

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube, το ThriamvosTV. Εκεί μπορείτε να δείτε και τις συνεντεύξεις των Γιώργου Σκόνδρα και Βίκτορα Δημογιάννη αλλά και του Προέδρου, Παναγιώτη Θεμελίδη.