Connect with us

stoplekto

Μεταγραφικό “μπάσιμο” ο Απόλλων Ποντίων

Published

on

Τέσσερις κινήσεις στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε ο Απόλλων Ποντίων, ο οποίος ισχυροποιήθηκε σε όλες τις γραμμές του.

Πήρε τον  25χρονο πλάγιο επιθετικό Στέφανο Μανασίδη, με σπουδαία θητεία τα τελευταία χρόνια σε Ακράτητο, Θρασύβουλο και Μανδραϊκό.

 

Ρετζίνο Άλκκια

Ακόμα ενέταξε στο δυναμικό του τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Ρετζίνο Άλκκια, όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φαληρικό και ΑΟ Αυλώνα.

 

Νίκος Καμενίδης

Επίσης, απέκτησε τον 23χρονο  Νίκο Καμενίδη, με πλούσιο βιογραφικό στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ελευσινιακό, Θρασύβουλο και παλιότερα πάλι στον Απόλλωνα Ποντίων, ενώ ακόμα έχει παίξει στη Δ’ Εθνική με τον Ασπρόπυργο, όπου σε ηλικία 16 ετών είχε 28 συμμετοχές.

 

Νίκος Εριχίδης

 

Τέλος, νέο μέλος του συλλόγου είναι ο 18χρονος πλάγιος αμυντικός Νίκος Εριχίδης, που αποκτήθηκε από τη Δύναμη Ασπροπύργου.

Η διοίκηση ενίσχυσε περισσότερο το ρόστερ σε σημεία που χρεριαζόταν και πλέον ο προπονητής Γιώργος Ανανιάδης θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.