Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μεταγραφικό τσουνάμι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Published

on

Μεταγραφικό… τσουνάμι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για την παρ
Με τον Γιάννη Μαγγίνα στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, φέρνοντας ισοπαλία με τον Αήττητο Σπάτων 1-1.

Ο διοικητικής ηγέτης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μακρής για ακόμη μια φορά βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε η αγαπημένη του ομάδα να γλυτώσει τον υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία.

Η ομάδα του Μπογιατίου στο πρώτο μισό της σεζόν, παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και για να επιστρέψει στην κανονικότητα η ομάδα ένας μόνος τρόπος υπάρχει. Η σωστή και ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μακρής, έφερε πίσω τον άνθρωπο που μπορεί να αναμορφώσει την ομάδα και δεν είναι άλλος απο τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Μαγγίνα. Βοηθός προπονητή του Γιάννη Μαγγίνα είναι ο Βαγγέλης Γκιονέζας.

Η ανανέωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για το 2024 έρχεται με 7 μεταγραφές!

Μεταγραφή πρώτη, Γιάννης Νικολάου, 26 χρονών, τερματοφύλακας. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Μάχη Μαραθώνα.

Μεταγραφή δεύτερη, Κώστας Μηλιώνης, 36 χρονών, αμυντικός. Προηγούμενες ομάδας Αήττητος Σπατων, Τριγλία Ραφήνας, Αγιος Ιερόθεος, κ.α.

Μεταγραφή τρίτη, Γκοντα Βασίλης, 21 χρονών μέσος. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, είχε αγωνιστεί παλαιότερα σε ομάδα της ΕΠΣΑ και στη Δόξα Άνοιξης.

Μεταγραφή τέταρτη, Γκοντα Δημήτρης, 18 χρονών μέσος. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, έχει αγωνιστεί και στη Δόξα Άνοιξης.

Μεταγραφή πέμπτη, Τζήμας Θανάσης, 24 ετών μέσος. Αγωνιζόταν στη Μάχη Μαραθώνα και ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Έχει ακόμη συμμετοχές με Κρυονέρι και παλαιότερα παλι με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Μεταγραφή έκτη, Ντούλος Αλέξανδρος, 23 ετών μεσοεπιθετικός.
Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, αγωνιζόταν σε ομάδα της ΕΠΣΑ.

Μεταγραφή έβδομη, Φάνης Μαγγίνας, 29 ετών μέσος.
Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της ΕΠΣ Αθήνας

ΠΗΓΉ: Vivasports.gr