Connect with us

stoplekto

Μεταγραφών συνέχεια για Ιωνικό

Published

on

Ο Κώστας Μπουλούλης είναι το νέο απόκτημα της ομάδας της Νίκαιας. Ο 20χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τον Ατρόμητο ο οποίος τον είχε παραχωρήσει με δανεισμό στο Φωκικό.

 

Ο Κώστας Μπουλούλης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1993. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της γενέτειράς του Λαμίας. Πριν ένα χρόνο υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο από τον οποίο παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Φωκικό. Στην ομάδα της Αμφισσας, αγωνίστηκε και την περίοδο 2010-2011 στη Γ΄Εθνική με 18 συμμετοχές, ενώ πέρυσι στη Β’ Εθνική είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

 

Ενώ η ομάδα διανύει ήδη τη δεύτερη εβδομάδα της βασικής προετοιμασίας, οι ιθύνοντες του Ιωνικού Α.Ο εξακολουθούν να αναζητούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ και θα ισχυροποιήσουν το έμψυχο δυναμικό ώστε να εγγυάται ρόλο πρωταγωνιστή στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Στη θέση του τερματοφύλακα αναμένεται πολύ σύντομα ακόμη μια προσθήκη ώστε να συμπληρωθεί τριάδα. Πολύ σύντομα η Διοικούσα Επιτροπή θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει συμφωνία με γκολκήπερ προερχόμενο από ομάδα Super League.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

 

Τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας οριστικοποίησε ο Ιωνικός τα οποία θα δώσει στις έδρες των αντιπάλων.

 

Στις 7 /8 με την ομάδα Κ20 του Πανιωνίου.

στις 21/8 με τον Αχαρναϊκό και

στις 24/8 με τον Παναυπλιακό.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κ. Γιώργος Ρωμαντζής σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο εξετάζουν προτάσεις ομάδων Super League και Β’ Εθνικής που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να κλειστούν αρκετά φιλικά στο ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης με αντιπάλους υψηλής δυναμικότητας.

 

ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

 

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο Ιωνικού σε μια προσπάθεια να φέρουν πιο κοντά τη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου της Νίκαιας αλλά και να τιμήσουν τη ζωντανή ιστορία της ομάδας, καλούν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές σε δείπνο που θα παρατεθεί την Τετάρτη 24/7/2013 στις εννιά το βράδυ στην ταβέρνα «Μιχάλης» στη Νίκαια (οδός Κύπρου κ Ρεδαιστού)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply