Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μεταγραφών συνέχεια με Ορέστη Νικολόπουλο στον Αχαρναϊκό

Published

on

Το μεταγραφικό τσουνάμι στον Αχαρναϊκό συνεχίζεται, με την ομάδα του Μενιδίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Ορέστη Νικολόπουλου.

Αναλυτικά….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
🟢⚪☘️🤝🖋️ Ο Νικολόπουλος στον Αχαρναϊκό μας
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Η διοίκηση του ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΑΟ και ο πρόεδρος, Δημήτρης Κουλούρης, ανακοινώνουν την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Ορέστη Νικολόπουλο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης μας, ο γεννηθείς στις 26 Αυγούστου 1991 αμυντικός εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας.

Παρά την… πολιορκία που είχε δεχτεί από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, ο Αχαρναϊκός ήταν ο σύλλογος που κέρδισε την… υπογραφή του Νικολόπουλου αφού η προσέγγιση και η φερεγγυότητα της διοίκησης μας δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης αναφορικά με την επιλογή του ποδοσφαιριστή.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τοπικό πρωτάθλημα αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του μονάχα σε συλλόγους επαγγελματικών κατηγοριών. Το Αιγάλεω ήταν η πρώτη ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο τη σεζόν 2007-2008 για να ακολουθήσει την επόμενη περίοδο ο Φωστήρας και ο Αήττητος Σπάτων και το καλοκαίρι του 2010 ο ΑΟ Γλυφάδας. Χαλκίδα, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Τράχωνες, Άρης, Ολυμπιακός Βόλου και η Καλαμάτα ήταν οι επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε εντός συνόρων. Τη σεζόν 2016 για πρώτη φορά ο Νικολόπουλος δοκιμάζει την τύχη του εκτός συνόρων για λογαριασμό της Κυπριακής, Ομόνοιας Αραδίππου ενώ παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αγία Νάπα, στις Ιταλικές Ανονιέζε, Πουτεολάνα και στην Μαλτέζικη Χαμρουν Σπαρτάνς.

Το βιογραφικό αποδεικνύει την καταξίωση που έχει γνωρίσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στον ελληνικό χώρο αφού τα τελευταία χρόνια μετράει γεμάτες σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Καλωσορίζουμε τον Ορέστη Νικολόπουλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν