Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μεταγραφών συνέχεια στην Αρμενική

Published

on

Αποφασισμένη να ισχυροποιηθεί είναι η Αρμενική, ώστε να μπορέσει να έχει μια καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα η ομάδα υλοποίησε ακόμα πέντε μεταγραφικές κινήσεις.

Πήρε τον 22χρονο επιθετικό Μάρκο Φραγκόπουλο, που έχει περάσει και παλιότερα στην ομάδα και μάλιστα τη χρονιά που ανέβηκε στη Β’ Πειραιά αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ στην Κατηγορία. Ο παίκτης προέρχεται από την Ειρήνη 2005, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Φαληρικό και Κουκάκι. Ακόμα πήρε τον 24χρονο στόπερ Θωμά Κάππα από την ΑΕ Αιγάλεω, τον 35χρονο Κώστα Σαρόγλου από την Αστέρα Κερατσινίου, τον έμπειρο αμυντικό Κώστα Κασφίκη από τον Φαληρικό και τέλος τον Νίκο Λουκογιαννάκη.

Η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της με τον προπονητή Πάρη Παπαϊωάννου να επικεντρώνεται και στην απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα δώσει η Αρμενική για το μοντάρισμα της ομάδας. Στις 22/8 με Χαραυγή, στις 30/8 με Νέους Δραπετσώνας και στις 5/9 με Αστέρα Κερατσινίου.