Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταμορφώθηκε η Κηφισιά στην Μεταμόρφωση (φώτο)

Απο 2-0, πήρε το ματσάκι με 2-3.

Published

on

Χρειάστηκε να βάλει δύο γκολ η Μεταμόρφωση για να «μεταμορφωθεί» ο ΑΠΟ Κηφισιάς, να βάλει τη μπάλα κάτω και να πετύχει την ολική ανατροπή και να φύγει νικητής με σκορ 3-2.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα πέντε γκολ επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο πρώτο 45λεπτο έγιναν όλες και όλες τρεις φάσεις, μια για τους γηπεδούχους που απέκρουσε ενστικτωδώς κεφαλιά του Φερεντίνου ο Λιβανός και δύο για τους φιλοξενούμενους με τους Β. Σπέρτο και Καραμπιτιάνη

Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 49’ όταν από σέντρα από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς δεν βγήκε από την εστία του να μαζέψει τη μπάλα στην περιοχή και ο ανενόχλητος Μοσεσβίλι έγραψε το 1-0.

Στο 60΄σημειώθηκε το 2-0 με εκπληκτικό σουτ του Γκεστένια λίγο πιο κάτω από τη σέντρα. Και σε αυτό το τέρμα φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας που ήταν εκτός θέσης.

Το δεύτερο γκολ της Μεταμόρφωσης, πρόλαβε και είδε (μόλις είχε μπει στο γήπεδο) ο Δήμαρχος της Κηφισιάς κ Χιωτάκης, τον οποίο φαίνεται ότι είδαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και …ξύπνησαν.

Στο 70΄ο Β. Σπέρτος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, πρόλαβε γύρισε τη μπάλα πριν βγει άουτ και ο επερχόμενος Δρόσος μείωσε σε 2-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Β. Σπέρτος χάνει μοναδική ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής να ισοφαρίσει.

Το έκανε όμως στο 73΄ο ο Πουλάκης που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Β. Σπέρτου και πέτυχε το 2-2

Η μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο 80΄ με άψογο πλασέ του Δρόσου που ζευγάρωσε τα τέρματα του και έκανε το τελικό 2-3.

Οι της Μεταμόρφωσης προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν .

Καλός ο διαιτητής Μπαμπάς και ο βοηθός Γεωργιάδης. Ο δεύτερος βοηθός Πάντος σήκωσε οφσάιτ σε περιπτώσεις που δεν υπήρχε.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Τσεβάς, Γκεστένια, Δουμουράς, Δάγκας, Μυκονιάτης (78΄Σφακιανάκης), Δαβερώνης, Βανδώρος, Φερεντίνος, Καραγιάννης (57΄Πέττας), Μοσεσβίλι (72΄Κοκκινόπουλος), Δαφνάς.

ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Λιβανός, Σπέρτος Ι, Σινοτρακάϊ (59΄Βούλγαρης), Βήχας, Ζαχαρόπουλος, Κόστα, Σπέρτος Β (90+ Αθανασέλος), Νιάρος, Καραμπιτιάνης (50΄Χαραλάμπους), Δρόσος, Πουλάκης.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply