Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταμόρφωση με Καματερό 2-2

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι

Published

on

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι Μεταμόρφωση και Καματερό ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση προηγήθηκαν δύο φορές ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες και ισοφάρισαν δύο φορές και με τη βοήθεια του γκολκίπερ της Μεταμόρφωσης Τσεβά, που βρέθηκε σε άσχημη μέρα.

Η Μεταμόρφωση έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 18΄και το 26΄από κεφαλιά του Βανδώρου και ψηλοκρεμαστό σουτ του Σφακιανάκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Το σκορ άνοιξε στο 27΄όταν από πάσα του Σφακιανάκη ο Μοσεσβίλι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, τον πέρασε και πλάσαρε σε άδειο τέρμα, κάνοντας το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 50΄από σέντρα του Ανδριτσόπουλου, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του τεματοφύλακα των γηπεδούχων και ο Παπαϊωάννου απλά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 52΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Ανδριτσόπουλος μεταβίβασε στον Παπαϊωάννου αλλά ο τελευταίος από καλή θέση πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στην επόμενη φάση η Μεταμόρφωση προηγήθηκε 2-1 από ατομική ενέργεια του Δαφνά που έφυγε μόνος στην αντεπίθεση.

Στο 62΄ο Δαφνάς έφυγε και πάλι μόνος αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κολιάκης.

Στο 65΄ο Τσεβάς διώχνει άτσαλα με τις γροθιές και η μπάλα πάει στον Γαλανό, η κεφαλιά του οποίου βρίσκει το δοκάρι.

Στο 72΄ από σέντρα του Ζόνγκα, ο Φιλιώτης με το κεφάλι κάνει το τελικό 2-2.

Από το σημείο αυτό η ομάδα του Καματερού πίεσε για την ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Καλή η διαιτησία των Γρίμμα, Κουτσόγιαννου Ν και Ταμαλη.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Τσεβάς, Γκεστένια, Δούμουρας (75΄Δημόπουλος), Δάγκας, Βανδώρος, Φερεντίνος, Μυκονιάτης, Κοκκινόπουλος, Μοσεσβίλι (67΄Δαβερώνης), Σφακιανάκης (84΄Βεντούρης), Δαφνάς.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Ζόνγκα, Ανταλής, Τρακόσης, Γαλανός, Θεοδωρακόπουλος, Παπαϊωάννου, Ξενάκης, Φιλιώτης, Ευαγγελίδης (63΄Πιπίνης), Παναγιωτόπουλος (46΄Ανδριτσόπουλος).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply